Degustační 6chodová večeře: FRANCIE & BEAUJOLAIS 2024
Tematické degustační menu:
FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2024
/ 6chodová degustační večeře /
21. listopadu v 18:30 hod
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2024
vinařství bude doplněno
0,1L ... 59 Kč / 0,75L ... 395 Kč
* * *
amuse bouche
ROQUEFORT
bylinky, křížala
PĚNA Z MOŘSKÉHO VLKA
estragon, baguette
ŠNEK
sýr Comté, lanýžové máslo, černý lanýž
-------
studený předkrm
FOIE GRAS
perník, řepa, likérové víno
-------
polévka
CIBULAČKA
tradiční polévka dle receptury
kuchaře tisíciletí Paula Bocuse
-------
teplý předkrm
KROKETA & KREVETA
bisque, víno, citron, pěna
-------
hlavní chod
FILET MIGNON
steak z telecí svíčkové, lanýžové demi-glace,
uzený celer, crumble
-------
dezert
ÎLE FLOTTANTE
sníh, vanilka, pistácie, maliny
-------
REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací
cena: 1095,-Kč / osoba
k menu účtujeme couvert 49 Kč
Věnujte svým známým KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK: Dárkový certifikát si můžete objednat na tel. 516 432 400 |
---|
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)