Degustační 6chodová večeře: FRANCIE & BEAUJOLAIS 2024

Tematické degustační menu:

 

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2024
/ 6chodová degustační večeře /


21. listopadu v 18:30 hod

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2024
vinařství bude doplněno

0,1L ... 59 Kč   /   0,75L ... 395 Kč
 

*  *  *

amuse bouche

ROQUEFORT
bylinky, křížala

PĚNA Z MOŘSKÉHO VLKA
estragon, baguette


ŠNEK
sýr Comté, lanýžové máslo, černý lanýž

-------

studený předkrm

FOIE GRAS
perník, řepa, likérové víno

-------

polévka

CIBULAČKA
tradiční polévka dle receptury
kuchaře tisíciletí Paula Bocuse

-------

teplý předkrm

KROKETA & KREVETA 
bisque, víno, citron, pěna

-------

hlavní chod

FILET MIGNON
steak z telecí svíčkové, lanýžové demi-glace,
uzený celer, crumble

-------

dezert

ÎLE FLOTTANTE
sníh, vanilka, pistácie, maliny

-------


REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací

cena: 1095,-Kč / osoba

k menu účtujeme couvert 49 Kč
 
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU