URUGUAYSKÉ STEAKY: 26., 27., 28. 9. a 29. 9.
URUGUAYSKÉ STEAKY 2024
XXIII. ročník
26., 27., 28. 9. a 29. 10. 2024
MENÚ
BIFE URUGUAYO
Entrada: |
TATARÁK & CHEDDAR pravá svíčková, cheddar, kapary, majonéza, focaccia |
175 Kč |
Sopa: |
VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY masové tortellini, zelenina |
95 Kč |
Bife Uruguayo: |
STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ / BIFE DE LOMO / grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření * doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní |
200g / 545 Kč * 300g / 745 Kč |
FLANK STEAK / BIFE DE VACIO CHICO / grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření * doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní |
250g / 495 Kč * 500g / 945 Kč |
RIB-EYE-STEAK / BIFE ANCHO / vysoký roštěnec s výrazným protučněním (mramorováním) grilovaný v hrubozrnné směsí koření, * doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní |
300g / 695 Kč |
+ guarnición / ke steakům výběrem |
- pikantní rajčatová chilli salza |
- smetanové houbové ragú s tymiánem |
- omáčka ze zeleného pepře |
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola |
59 Kč |
Guarnición / přílohy: |
- pečené zámecké brambory s rozmarýnem - restovaná zelenina s bylinkami ..89 Kč - restované zelené fazolky se slaninou ..79 Kč - česneková focaccia - šťouchané brambory se slaninou - domácí hranolky - kukuřičný klas s máslem ..69 Kč |
od 62 Kč |
Postre / domácí dezerty: |
ČOKOLÁDOVÝ DORT 70% tmavá čokoláda, maliny / bezlepkový / |
105 Kč |
KARAMELOVÝ KRÉM mascarpone, sušenkový crumble |
95 Kč |
Cerveza / pivo: |
MEDLÁNECKÝ KLUZÁK 11° Slad: plzeňský, vídeňský, carared Chmel: Herkules, Saphir Hořkost: 29 IBU, 4,7% alk. Pivovar MORAVIA, Brno - Medlánky VÍTĚZ PIVEX 2023 - kategorie SVĚTLÝ LEŽÁK, MINIPIVOVARY |
Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)