URUGUAYSKÉ STEAKY: 26., 27., 28. 9. a 29. 9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2024

XXIII. ročník

26., 27., 28. 9. a 29. 10. 2024


MENÚ
BIFE URUGUAYO

 

Entrada:

TATARÁK & CHEDDAR
pravá svíčková, cheddar,
kapary, majonéza, focaccia
175 Kč
 

Sopa:

VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, zelenina
95 Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní
200g / 545 Kč   *   300g / 745 Kč
 
FLANK STEAK  / BIFE DE VACIO CHICO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní
250g / 495 Kč  *   500g / 945 Kč  
 
RIB-EYE-STEAK  / BIFE ANCHO /
vysoký roštěnec s výrazným protučněním (mramorováním)
grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
* doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní
300g / 695 Kč
 
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- pikantní rajčatová chilli salza
- smetanové houbové ragú s tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola
59 Kč
 
 

Guarnición / přílohy:

- pečené zámecké brambory s rozmarýnem
- restovaná zelenina s bylinkami ..89 Kč
- restované zelené fazolky se slaninou ..79 Kč
- česneková focaccia
- šťouchané brambory se slaninou
- domácí hranolky
- kukuřičný klas s máslem ..69 Kč
od 62 Kč

 

Postre / domácí dezerty:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
70% tmavá čokoláda, maliny
/ bezlepkový /
105 
 
KARAMELOVÝ KRÉM
mascarpone, sušenkový crumble
95 
 

Cerveza / pivo:

MEDLÁNECKÝ KLUZÁK 11°
Slad: plzeňský, vídeňský, carared
Chmel: Herkules, Saphir  
Hořkost: 29 IBU, 4,7% alk.
Pivovar MORAVIA, Brno - Medlánky
VÍTĚZ PIVEX 2023 - kategorie SVĚTLÝ LEŽÁK, MINIPIVOVARY

 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU